Mira mittatilausvalmistus

MIRA on maailman johtava ravipukujen ja asusteiden valmistaja ja siksi tuotemerkkimme löytyy lähes kaikkien johtavien raviohjastajien kilpa- ja harjoistuspuvuista, asusteista sekä tarvikkeista. Tehtaamme sijaitsee Liedossa, Metsämäen raviradan läheisyydessä, joka takaa meille nopean ja suoran yhteistyön asiakkaidemme kanssa. Tuotteemme valmistetaan kestävistä ja parhaista materiaaleista ja saamamme palaute on todistanut laatumme erinomaiseksi!

Mitä teemme?

MIRA mittatilausvaatteet valmistetaan aina omalla tehtaallamme Liedossa. Tarjoamme mittatilauksena housuja, takkeja, haalareita sekä liivejä erilaisiin sääolosuhteisiin raviurheiluun, treenaamiseen, Poni-ajoon, raviratsastus Montéen sekä vapaa-aikaan. Nämä kaikki saat omalla nimelläsi varustettuna sekä yhteensopivien kypärämyssyjen kanssa. Miran kautta voit myös hankkia kypärämaalauksen. MIRA valmistaa myös työvaatteet sekä edustusvaatteet tallisi väreissä ja logoilla varustettuna koko henkilökunnalle. Mira tarjoaa myös logojen vaihtoa tai logojen lisäystä olemassa oleviin pukuihin. Kysy tarjousta lähimmältä jälleenmyyjältäsi tai sähköpostitse mira@mira.fi.

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miten tilata?

Mittatilauspuvun tilaaminen käy helposti pyytämällä hintatarjouksen tilauksestasi lähimmältä jälleenmyyjältäsi tai asiakaspalvelustamme mira@mira.fi. MIRA mittatilauspuvun hinta riippuu tilattavasta vaatteesta sekä siihen tulevien mainosten ja  brodeerausten koosta ja sijoittelusta.  Siksi hintatarjous lasketaan aina pukukohtaisesti. Vaatteen suunnittelua varten Mira tarjoaa asiantuntevan suunnittelutiimin avuksesi. Tiimi lähettää sinulle mallipiirroksen puvustasi, jota  on mahdollista muokata niin kauan, kunnes malli miellyttää. Vasta, kun lopullinen mallipiirros on hyväksytty ja Miralle on annettu tarvittavat mittatiedot tilaus lisätään tuotantojonoon. Huomioithan, että normaali tuotantoaikamme vaihtelee 4-6 viikon välillä, joten teethän tilauksen ajoissa. Tuotantoaikaa on mahdollista nopeuttaa lisämaksusta, kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Tilauksen valmistumisesta saat aina tiedon etukäteen, jolloin sovitaan myös toimitustapa, jos tätä ei ole sovittu jo tilauksen teon yhteydessä. Kotimaan toimituksiin Mira käyttää Postin ja Postnordin palveluita ja Etelä-Suomessa tilaus on mahdollista toimittaa myös raveihin.

Lue lisää tilausehdoistamme »

Hintatarjouksen hyväksimisen jälkeen MIRA aloittaa pukusi työstämisen piirtämällä ensiksi mallikuvan puvustasi, jos piirrosta ei ole tehty jo aiemmin.  Puvun mallia ja logojen sijoittelua on mahdollista muokata niin kauan, kunnes vaate miellyttää. Huomioithan, että hintatarjouksen antamisen jälkeen vaatteen mallin ja yksityiskohtien muuttaminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.

Mallikuvan ja sovittujen materiaalien perusteella Mira veloittaa yksityisasiakkailta ennakkomaksun ennen tuotannon aloittamista. Ennakkolasku toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Jos laskua ei makseta kolmen kuukauden kuluessa, se poistetaan järjestelmästämme ja tilaus katsotaan perutuksi. Huomioithan, että aloitamme tuotantomme vasta ennakkolaskun maksamisen jälkeen.

MIRA tarvitsee tuotannon käynnistämistä varten myös vartalosi mittatiedot. Mitattavana voit käydä kaikkien jälleenmyyjiemme luona tai ottaa mitat itse ohjevideomme avulla. Ammattitaitoiset mallimestarimme lisäävät tarvittavat väljyysvarat vaatteeseen lisäämällä senttejä vaatteen kaavaan sen perusteella oletko valinnut tiukan, normaalin tai väljän vaatteen. Vaatteen kaavoittamisen jälkeen kankaat ja muut tarvittavat materiaalit leikataan, kappaleet brodeerataan ja ommellaan.

Asiakkaan on mahdollista pyytää vaatteen valmistumista ja toimitusta tietylle päivämäärälle. Tällöin asiakkaan on oltava yhteydessä jälleenmyyjään, jonne tilaus on tehty tai ilmoittamalla siitä suoraan Miran asiakaspalveluun. Mahdollisuuksien mukaan MIRA pyrkii järjestämään toimituksen asiakkaan toivomalle ajankohdalle.

Haluamme palvella asiakkaitamme 100% tyytyväisyydellä. Jos toimitettu tuote ei jostain syystä vastaa asiakkaan tilausta, Mira pyrkii aina korjaamaan tuotten asiakkaan toiveita vastaavaksi. Asiakkaan tulee tällöin sopia tuotteen palautuksesta ja muutoksista ottamalla yhteyttä tilauksen tehneeseen jälleenmyyjään tai suoraan osoitteeseen mira@mira.fi.

Tilauslomake

MIRA mittatilauspuvun tilausta varten täytäthän tilauslomakkeen.

    Mira tilauslomake »

    Ohje-mittojen-ottoon-Uusi »

    Väri kangaskartta »

Mira mittatilausvalikoima

Kilpavaatteita Mira tarjoaa kesään, välikausi-sesonkeihin sekä  talveen ja  kurakeleihin. Mahdollista on valita yksiosainen haalari tai takki ja housut erikseen. Oletuksena Mira valmistaa kaikki kilpavaatteet omien vartalon mittojen mukaisesti. Kilpavaate on myös mahdollista tilata itselle sopivimmassa standardikoossa edullisempaan hintaan ja nopeammalla toimitusajalla.

Miran valmistamiin treeni- ja työvaatteisiin on mahdollista valita yksiosainen haalari tai kaksiosainen vaate, jossa on takki ja housut erikseen. MIRAn treeni- ja työvaatteet valmistetaan oletuksena vartalon mittoja lähimpänä olevassa standardikoossa (S, M, L jne). Huomioithan, että työ- tai treenivaatteen hintaan vaikuttaa vaatteen kaavoittaminen omille mitoille sopivaksi, jolloin hintaan lisätään erillinen kaavalisä.

Lue lisää käyttämistämme materiaaleista »

Mira vaatemallit

Mittatilausvaatteen tilaamista varten tarvitsemme tiedon vaatteen mallista, mihin sesonkiin vaate tilataan sekä vaatteen värityksen. Miran värikartassa on 23 erilaista värivaihtoehtoa, joista voit valita pukuusi sopivan. Huomioithan, että eri kangaslaatujen välilä on hieman sävyeroja, eikä kaikkia värejä ole saatavilla joka kangaslaadussa. Värikarttamme löytyy alta.

Kesäsesonkiin Mira valmistaa vuorittamattomia vaatteita hengittävästä ja kevyestä Micro-kankaasta tai satiinista. Näitä on saatavilla kaikissa Miran värikartan väreissä. Kesävaatteisiin on mahdollista lisätä irrotettavat hihat ja vuori lisämaksusta. Kesävaatteita suosittelemme +15 – +25 asteen lämpötiloihin. Micro-kankaan pinnassa on viimeistely, joka tekee siitä vettä hylkivän. Huomioithan, että viimeistely katoaa noin 5 pesun jälkeen.

Välikauteen Mira valmistaa täysin vedenpitäviä tuotteita, joissa on teipatut saumat ja polyesteri-vuori. Kankaana käytetään hengittävää polyamidi-polyesterisekoitetta, johon on laminoitu täysin vedenpitävä kerros. Vaatteen vesipilariarvo on 10 000. Välikausivaatteisiin on mahdollista saada irrotettavat hihat. Välikausivaatteita suosittelemme +5- +15 asteen lämpötiloihin. Huomioithan, että vaatteessa olevan ohjeen mukaisesti vedenpitävät vaatteet saa pestä ja kuivata korkeintaan 40 asteen lämpötilassa. Korkeampi lämpötila sulattaa kankaaseen laminoidun kalvon, jolloin vaatteen hengittävyys ja vedenpitävyys kärsii. Emme ota reklamaatioina vastaan tuotetta, jota on huollettu ohjeiden vastaisesti.

Miran kumivaatteet valmistetaan täysin vedenpitävästä polyuretaanikankaasta, jonka vesipilariarvo on 10 000. Kumivaatteet on helppo huuhdella veden avulla treenin tai kilpailun jälkeen, jolloin vaatteita ei tarvitse pestä niin usein. Polyesteri-vuorillista kumivaatetta suosittelemme käytettäväksi +5- +15 asteen lämpötiloihin. Kumivaatteita on tarjolla myös 60g, 130g sekä 200g vanuilla varustettuina, jolloin tuote sopii kylmempiin lämpötiloihin. Huomioithan, että vaattetta on pestävä ja kuivattava ohjeen mukaisesti korkeintaan 40 asteen lämpötilassa. Korkeampi lämpötila haurastuttaaa kumikangasta, jolloin vaatteen vedenpitävyys kärsii. Emme ota reklamaatioina vastaan tuotetta, jota on huollettu ohjeiden vastaisesti.

Talveen Mira tarjoaa vedenpitäviä polyamidi ja polyesteri-kankaista valmistettuja vaatteita, joihin on mahdollista valita 60g, 130g, 200g tai 330g vanu. 60g vanua suosittelemme käytettäväksi -5 – +5 asteen lämpötiloissa. Tuotetta, joka on valmistettu 130g vanulla suosittelemme käytettäväksi -5 – -10 asteen lämpötiloissa. Tuotetta, johon on lisätty 200g vanu suosittelemme käytettäväksi -10 – -20 asteen lämpötiloissa. Ääriolosuhteisiin, yli 20 asteen pakkaseen suosittelemme 330g vanua. Huomioithan, että suositukset ovat viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä päde jokaisen asiakkaan subjektiiviseen lämpömukavuuteen. Huomioithan, että talvivaattetta on pestävä ja kuivattava ohjeen mukaisesti korkeintaan 40 asteen lämpötilassa. Korkeampi lämpötila sulattaa kankaassa olevan vedenpitävän kalvon, jolloin vaatteen vedenpitävyys, hengittävyys sekä vanun lämmittävyys kärsii. Emme ota reklamaatioina vastaan tuotetta, jota on huollettu ohjeiden vastaisesti.

Mittojen ottaminen

MIRA mittatilauspuvun valmistusta varten voit käydä mitattavana kaikissa jälleenmyyjiemme toimipisteissä ja jättää samalla tilauksesi. Mitat on mahdollista ottaa myös itse oheisen videon avulla. Huomioi, että tarvitset tähän avustajan. Mittojen ottaminen tapahtuu videolla samassa järjestyksessä kuin mitat ovat tilauslomakkeella.

Tilauksen vahvistaminen

MIRA mittatilauspuvun valmistus aloitetaan vasta jälleenmyyjän tekemän hintatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Tuotantoaika vaihtelee 4-6 viikon välillä, joten teethän tilauksesi ajoissa!

Tilauksen vastaanottaminen

MIRA mittatilausvaatteen valmistumisesta ilmoitamme aina asiakkaalle. Vaatteet toimitetaan kotimaassa Postin tai Postnordin kautta. Yhteistyökumppaniemme kyydillä on mahdollista saada vaate toimitettua myös raveihin Etelä-Suomessa.

Jos vaatteessa on ongelmia istuvuuden suhteen, ilmoitathan siitä meille osoitteeseen mira@mira.fi ja ohjeistamme palautuksen ja korjauksien kanssa. Tavoitteenamme on aina 100% tyytyväinen asiakas ja siksi vaatteita on mahdollista muuttaa mieleiseksi jälkikäteen. Tarjoamme myös korjauspalvelua vaatteillemme, jos ne rikkoutuvat käytössä myöhemmin.

Laita viestiä jos ilmenee kysyttävää!