Usein kysytyt kysymykset

1. Mistä näen puvulleni hinnat?

Miran mittatilausvaatteilla on perushinta, johon värien määrä ei vaikuta. Perushinta määräytyy vaatteen mallin mukaisesti, esimerkiksi kesätakilla on oma hintansa. Kaikki brodeeraukset, kuten mainokset, hihakirjaimet, tähdet jne. kasvattavat tuotteen hintaa samoin kuin muu lisätyö kuten irtohihat. Tämän takia hinta tulee aina tiedustella etukäteen asiakaspalvelustamme mira@mira.fi, josta saat sähköpostivastauksena hintatarjouksen puvustasi. Hintatarjousta varten muistathan kertoa mihin sesonkiin vaatteesi haluat, mitä yksityiskohtia vaatteellesi haluat ja lähettää kuvan nykyisestä vaatteestasi, jotta tarkka hinta voidaan antaa.

2. Sain juuri pukuni, mutta se ei ole oikean kokoinen?

Mira haluaa aina palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteenamme on 100% tyytyväinen asiakas ostohetkellä sekä sen jälkeen. Jos mittatilauspuvussa on istuvuusongelmia, haluamme siitä aina tiedon. Lähetäthän valokuvia mira@mira.fi osoitteeseen, jossa puku on päälläsi. Tämä auttaa ammattitaitoisia mallimestareitamme arivoimaan kuinka paljon pukua tulee muuttaa. Pyydä jälleenmyyjääsi lähettämään puku takaisin ja me korjaamme sen viipymättä oikean kokoiseksi.

Jos puku on tilattu standardikokoisena, eikä omilla mitoilla, veloitamme muutostyöstä 45 € / tunti (sis. alv. 24%).

3. Pukuni meni rikki, mitä teen?

Miran vaatteet on suunniteltu kestäviksi ja valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista. Valitettavasti joskus käy niin, että juuri hankittu puku rikkoutuu onnettomuuden ym. seurauksena. Tällöin on mahdollista lähettää puku takaisin Miralle, jossa korjaamme sen käyttäen alkuperäisiä materiaaleja, jolloin puvun kankaan sävyt ja laatu pysyy samana. Tuntihinta korjauksille on 45 € / tunti (sis. alv. 24%).

Jos sait pukusi ja siinä on virheitä Miran toimesta, otathan yhteyttä jälleenmyyjääsi, jolta tilasit puvun. Puku tulee palauttaa Miralle, jossa korjaamme virheemme.

4. Pukuni on vielä hyvä, mutta sponsori vaihtuu. Pystyykö vanhaan pukuuni vaihtamaan mainokset?

Mainosten vaihto onnistuu helposti! Lähetä meille uusi sponsorilogo jpg. tai pdf. tiedostona ja teemme logosta brodeerausohjelman. Toimitathan puvun takaisin meille ja ohjeistat mitkä logot puretaan pois tai peitetään  ja mihin kohtiin uudet logot sijoitetaan.

Huomioithan, että sponsorilogoista veloitamme brodeeraus- sekä ohjelmointikulun. Jos joudumme purkamaan vanhoja logoja pois, veloitamme tuntityöstä hinnan 45 € / tunti (sis. alv. 24%).